Gratis 100<span> Fiscale Tips</span>

Gratis 100 Fiscale Tips

Aangeboden door Winnaar Gouden Stier 2018 en 2019

Gratis download

Niet teveel betalen

Wij Nederlanders betalen liever niet te veel voor producten of diensten en raadplegen massaal vergelijkingssites om een verstandige en vooral voordelige keuze te kunnen maken. Tegelijkertijd laten we mogelijkheden om echt veel geld te besparen onbenut – omdat we simpelweg niet weten welke mogelijkheden er zijn.


Doelbeleggen richt zich op particulieren en ondernemers die vermogen willen opbouwen – bijvoorbeeld voor een (aanvullend) pensioen. Wij beleggen tegen de laagste beheerkosten en faciliteren de mogelijkheid om vermogen op te bouwen met maximaal fiscaal voordeel. Onze aanpak is uniek en is onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar bekroond met de Gouden Stier – Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland.

Minder belasting betalen: 100 tips

Doelbeleggen heeft 100 fiscale tips gebundeld waar u als particulier of ondernemer wellicht dit jaar nog profijt van kunt hebben. Vul uw gegevens in en ontvang het document direct in uw mailbox!

Gratis!

Winnaar Gouden Stier 2018 & 2019

Doelbeleggen is opnieuw verkozen tot Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland! De jury van IEX: "Als het gaat om behaalde rendementen is het oordeel snel geveld: de recente resultaten van Doelbeleggen zijn uitstekend. Met name het beperkte verval in het lastige laatste kwartaal van 2018 is overtuigend." Sinds dit jaar biedt Doelbeleggen ook pensioenopbouw in box 1 aan en is er gestart met een beleggingsomgeving voor financieel adviseurs.

Beleggen voor aanvullend pensioen
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024