brochure

Vooruitstrevende dienstverlening

Bij Doelbeleggen werkt alles in dienst van het doel. Veel andere partijen eindigen met de vraag waarvoor u wilt beleggen. Doelbeleggen begint juist bij het vaststellen van het doel. En sterker nog, werkt zelfs niet zonder doel. Uitgaande van de gedachte: Voetballen doet u ook niet zonder goals, anders kunt u nooit winnen. En reizen doet u niet zonder bestemming, anders komt u nergens. Geld is meestal geen doel op zich; het dient altijd een ander doel.

Het pensioen, de studie van de kinderen of het afbetalen van de hypotheek zijn de meest voorkomende doelen. Toch denken de meeste mensen niet meteen aan een concreet doel als ze gaan beleggen. Sterker nog, het werkt vaak andersom. Ze laten het rendement bepalen hoe het doel eruit komt te zien. Gewoon van start en aan het eind van de rit bekijken hoeveel er van de hypotheek kan worden afgelost. Misschien begrijpelijk, maar onlogisch. Want wie een concreet doel vaststelt kan daarop de beleggingen afstemmen om de haalbaarheid ervan zo groot mogelijk te maken.

Welke voordelen levert Doelbeleggen?

Gemoedsrust

Emotie is menselijk. Maar emotie is gevaarlijk bij beleggen. Beurzen gaan omhoog en omlaag, soms met heftige bewegingen. Het is moeilijk om kalm te blijven als uw zuurverdiende geld plotseling op papier minder waard is geworden. Ook voor professionals! Maar een piek of een dal op de beurs vandaag of deze week, heeft op de lange termijn vaak minder invloed dan u zou verwachten als u naar de cijfers kijkt. Het kan vandaag slecht weer zijn, maar dat zegt niets over het klimaat.

Gemak

De Doelmeter® wordt ingesteld op de waarden die u invoert. Hoeveel heeft u nodig? Wanneer heeft u dat bedrag nodig? Wat is uw startbedrag en hoeveel wilt u maandelijks opzij leggen? Als we die variabelen hebben ingesteld, vloeit daaruit voort hoeveel rendement u dient te behalen. De Doelmeter® geeft aan of dat een realistische verwachting is. Als u een extreem hoog rendement nodig heeft om uw doel te bereiken, dan kunt u misschien uw doel verlagen, uw maandelijkse bijdragen verhogen, of wat langer de tijd nemen om uw doel te bereiken.

Controle

Uw ingestelde Doelmeter® laat permanent zien of uw doel binnen bereik is. Wij houden alles voor u in de gaten en sturen alerts als ontwikkelingen op de beurs daartoe aanleiding geven. U kunt aangeven hoe vaak u updates wilt ontvangen. En u kunt een minimale haalbaarheid opgeven. Komt uw haalbaarheid op het halen van uw doel hieronder, dan wordt u vanzelf op de hoogte gebracht. En krijgt u direct advies over wat u kunt doen om deze haalbaarheid weer op uw gewenste niveau te krijgen.

Onze beleggingsprestaties

Hieronder staan de recente rendementen van Doelbeleggen profiel A t/m E. Profiel A is het meest defensief en E het meest offensief. Bij het rijtje 'Totaal' staan de rendementen vanaf 1 juli 2016. Het rijtje '2019 ytd' staan de rendementen vanaf begin 2019 tot nu.
Alles is bijgewerkt tot 1 juli 2019.

2017

E = 6.4%
D = 4.9%
C = 4.5%
B = 3.3%
A = 1.0%

2018

E =  -4.4%
D =  -3.6%
C =   -3.1%
B =  -3.0%
A =  -2.0%

2019 ytd

E = 13.3%
D = 10.9%
C =  8.9%
B =  7.2%
A =  4.8%

Totaal

E = 28.4%
D = 21.6%
C =   17.5%
B =   12.0%
A =    5.3%

lage kosten

Als u een rekening opent bij Doelbeleggen wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht. Dit is belangrijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. En het helpt u inzicht te krijgen in de strategie die gevoerd wordt. Dit kost misschien even tijd, maar het is een goede investering. Daarna houdt de Doelmeter® u op koers. Dit alles kost u niet meer dan andere vermogensbeheerders: Voor slechts 0,75% (inclusief btw) per jaar bent u op weg naar uw doel.

Tarievenoverzicht

U kiest uw doel. Wij beleggen ernaar toe.

Heeft u vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen, bel gerust: 020-555 0055 of stuur een e-mail naar: info@doelbeleggen.nl

De door Doelbeleggen.nl berekende haalbaarheid van uw doel op basis van de door u ingevoerde gegevens betreft slechts een verwachting. Deze kan niet met zekerheid worden voorspeld. U kunt aan de berekende haalbaarheid dan ook geen rechten ontlenen. Het kan niet worden uitgesloten dat u gedurende de looptijd een extra bedrag moet inleggen om alsnog uw doel te behalen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kunt u (een deel van) uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen. Laat u goed voorlichten, zodat u zich een gedegen beeld kunt vormen van de risico’s voordat u besluit een rekening te openen. Doelbeleggen.nl belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.

Doelbeleggen maakt gebruik van cookies. In ons privacystatement leest u wat dit voor u betekent. Accepteer cookies.