Uitkerende <span>Lijfrente</span>

Uitkerende Lijfrente

Beleggingsoplossing van het jaar!

Uitkering berekenen

Keuzevrijheid lijfrente uitkeren: vergelijken loont!

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij? Dan heeft u misschien ook al een brief ontvangen van de bank of verzekeraar waar uw lijfrente is opgebouwd. In de brief vindt u de (voorlopige) waarde van de uitkering, de datum waarop het geld vrijkomt (de expiratiedatum) en waarschijnlijk ook een voorbeeld van een lijfrente-uitkering die de bank of verzekeraar u kan bieden.

U bent niet verplicht om het kapitaal uit te laten keren door de instantie waar het is opgebouwd. Het is verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, want de onderlinge verschillen zijn groot!

Expiratie of AOW nog niet in zicht?

Tussentijds overstappen kan vrijwel altijd. Lees meer...

Doelbeleggen.nl heeft de Gouden Stier 2022 gewonnen in de categorie beste online beleggingsoplossing, mede door de hoogste aanvangsuitkering en de ongekende flexibiliteit die wij kunnen bieden.

Gouden Stier 2022 Beste beleggingsoplossing

Optimale flexibiliteit

Is de afgesproken uitkering met de bijbehorende looptijd definitief? Nee. Het leven en uw gezondheid laten zich niet voorspellen. Daarom vinden wij het belangrijk dat lopende afspraken tussentijds aangepast kunnen worden. Een adviseur kan in overleg met u kijken wat er mogelijk is, rekening houdend met de fiscale regels.

Voorbeeld
U start bij ons met een koopsom van € 100.000 en u kiest voor een beleggingsuitkering van € 8.892 met een looptijd van 15 jaar. Na 4 jaar gaat uw gezondheid achteruit en heeft u behoefte aan een hogere en kortere uitkering. Doelbeleggen.nl biedt de unieke mogelijkheid om de looptijd tussentijds te verkorten naar bijvoorbeeld een toekomstige uitkering van 6 jaar met een bedrag van € 14.079.

Aanzienlijk hogere aanvangsuitkering

Doelbeleggen.nl heeft een slimme oplossing ontwikkeld, die naadloos aansluit op de veel gehoorde wens om direct na pensionering te starten met een hogere uitkering. We hanteren een voorbeeldrendement, dat we al aan het begin van de looptijd uitkeren.

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij en bent u benieuwd hoe hoog uw uitkeringen zijn als u kiest voor de uitkerende beleggingslijfrente van Doelbeleggen.nl? Bereken een indicatieve uitkering

Alle informatie voor u gebundeld

Voor het uitkeren van lijfrentekapitaal dat is opgebouwd bij een bank of verzekeraar, hebben wij een unieke beleggingsrekening ontwikkeld waarmee wij een hoge aanvangsuitkering kunnen bieden. Hoe wij dit realiseren en of dit product ook geschikt is voor u leest u in onze brochure.

Brochure lijfrente uitkeren

"Waarom zou u uw lijfrente uitkeren bij een bank of verzekeraar...?"

Radiocampagne 2022

Lijfrente uitkeren: uw rechten en plichten

"Moet of mag ik mijn lijfrente gaan uitkeren en wanneer moet dit uiterlijk geregeld zijn? Wat zijn de gevolgen als dit te vroeg of te laat gebeurt?"
Wat precies uw rechten en plichten zijn, is afhankelijk van de fiscale herkomst van uw lijfrente. Weet u niet precies hoe uw lijfrente is opgebouwd of wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor het uitkeren van bijvoorbeeld een oud-/nieuw-regime polis, een stakingswinst of een goudenhanddruk?

Gratis en vrijblijvend advies

Beoordelingsrapport 2024

Vergelijkingssite Finner beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Beoordeling Finner 2024
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024