Uitkerende <span>Lijfrente</span>

Uitkerende Lijfrente

Beleggingsoplossing van het jaar!

Brochure

Keuzevrijheid: vergelijken loont

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij? Dan heeft u wellicht ook al een expiratiebrief ontvangen van de bank of verzekeraar waar uw lijfrente is opgebouwd. In de brief vindt u de (voorlopige) waarde van de uitkering, de expiratiedatum en waarschijnlijk ook enkele bestedingsmogelijkheden die de bank of verzekeraar u kan bieden.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer en wellicht beter passende oplossingen waar u uit kunt kiezen. U bent namelijk niet verplicht om het kapitaal uit te laten keren door de instantie waar het is opgebouwd.

Doelbeleggen.nl heeft de Gouden Stier 2021 gewonnen in de categorie beste online beleggingsoplossing, mede door de hoogste aanvangsuitkering en de ongekende flexibiliteit die wij kunnen bieden.

Plan uw belafspraak

Uitkering berekenen

Aanzienlijk hogere aanvangsuitkering

Doelbeleggen.nl heeft een slim model ontwikkeld dat naadloos aansluit op de veel gehoorde wens om direct na pensionering te starten met een hogere uitkering. Een voorwaarde is dat het verwachte rendement uitkomt, maar dat geldt voor elke uitkerende beleggingslijfrente.

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij en bent u benieuwd hoe het uitkeringsverloop van uw kapitaal eruitziet als u kiest voor de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl?

Lijfrente uitkering berekenen

Voorbeeld hogere aanvangsuitkering:

Een lijfrentekapitaal van € 150.000 wordt in 20 jaar uitgekeerd tegen een verwacht beleggingsrendement van 4% netto per jaar. Bij een standaard beleggingslijfrente zal de eerste uitkering dan uitkomen op circa € 593 per maand (bruto). Bij de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl ligt de aanvangsuitkering aanzienlijk hoger met € 893 per maand (bruto). Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.
Uitkerende lijfrente

Brochure Lijfrente Uitkeren

Voor het uitkeren van lijfrentekapitaal dat is opgebouwd bij een bank of verzekeraar, hebben wij een unieke beleggingsrekening ontwikkeld waarmee wij een hoge aanvangsuitkering kunnen bieden. Hoe wij dit realiseren en of dit product ook geschikt is voor u leest u in onze brochure.

Brochure

Teruggaaf dividendbelasting

Doelbeleggen.nl belegt een deel van uw inleg in Nederlandse fondsen/trackers. Vier keer per jaar krijgt u het dividend van deze fondsen netto op uw beleggingsrekening. Er is dan al 15% dividendbelasting op ingehouden. Dat moet van de Belastingdienst.

Als u later het kapitaal op uw beleggingsrekening gaat gebruiken, bijvoorbeeld om een lijfrente van te kopen, moet u over de uitkeringen ook belasting betalen. Dat betekent dubbel betalen en dat is niet eerlijk. Op ons verzoek geeft de Belastingdienst daarom het bedrag van de dividendbelasting van al onze klanten terug aan ons. Wij beleggen dit bedrag weer voor u, zodat de teruggave ten goede komt aan uw rendement.

Lees meer

Nu ook: Uitkeren gouden handdruk / stamrecht

Heeft u kapitaal opgebouwd in een gouden handdruk polis of stamrecht bv en is uw AOW-leeftijd aanstaande?

Vraag de brochure aan of maak een belafspraak met een beleggingsadviseur. Hieraan zijn geen kosten of andere verplichtingen verbonden.

Stamrecht / Gouden Handdruk

Doelbeleggen.nl radiocampagne

In september 2019 introduceerde Doelbeleggen.nl een beleggingsoplossing voor expirerend lijfrentekapitaal. De beleggingsrekening van Doelbeleggen.nl biedt meer flexibiliteit en een aanvangsuitkering die aanzienlijk hoger ligt dan bij andere beleggingslijfrentes.


Onwetendheid
Lijfrentekapitaal moet vanaf de AOW leeftijd omgezet worden in pensioen. Dit kan bij een bank, verzekeraar maar dus ook bij een beleggingsinstantie. Omdat veel Nederlanders niet bekend zijn met de mogelijke voordelen die beleggen biedt, start Doelbeleggen.nl met een radiocampagne die in november te horen is op NPO 1, 2 en 4.

Bent u adviseur?

Wilt u Doelbeleggen voor uw klant? Dan helpen we u graag verder met ‘Samen Doelbeleggen’. Daarmee heeft u zicht op de situatie van al uw klanten, kunt u direct lijfrente offertes aanvragen en nog veel meer.

Samen Doelbeleggen voor adviseurs

Vrijblijvend advies

Gaat uw polis binnenkort expireren of bent u benieuwd of tussentijds overstappen interessant voor u is?

Plan uw adviesgesprek

Winnaar Gouden Stier 2018, 2019 en 2021

Drievoudig winnaar Gouden Stier - Vier keer op rij IEX' Beste Keuze - online vermogensbeheer vanaf € 25

Lees meer

Vrijwel altijd interessant

De uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl is interessant voor iedereen die lijfrentepolissen heeft opgebouwd en in de uitkerende fase vanaf het begin een hogere uitkering wil. Voor mensen die pas rond hun 87ste de hoogste uitkeringen uit hun lijfrentepolissen willen, is de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl niet het juiste product. Ook voor mensen die geen beleggingsrisico’s willen nemen of voor mensen die gezien hun financiële situatie geen enkel risico aankunnen, is de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl niet geschikt.

Wat maakt de uitkerende lijfrente van doelbeleggen.nl uniek?

De uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl heeft de uitkerende fase van lijfrentes anders gestructureerd dan alle andere aanbieders. Daardoor kan en mag u het (beleggings)rendement van uw lijfrente vanaf het begin van de uitkerende fase ontvangen.

Bij veel beleggingslijfrentes ontvangt u pas op uw 85ste de hoogste uitkering, terwijl u bij de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl al direct vanaf de start profiteert, juist als daar behoefte aan is.

Hoe werkt de uitkerende beleggingslijfrente?

Hoe kunt u direct profiteren?

Als u uw lijfrentes bij Doelbeleggen.nl onderbrengt, profiteert u van een unieke combinatie voor uw geld:

  • Uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders via het prijswinnende platform van Doelbeleggen.nl. Via dit online platform kunt u de voortgang van uw beleggingen op de voet volgen en beschikt u altijd over de meest actuele informatie. Doelbeleggen.nl belegt in zogeheten trackers. Hiermee kunnen wij risico’s uitstekend spreiden en de kosten laag houden.

  • De uitkering houdt al direct rekening met het verwachte beleggingsresultaat. Bij een verwacht resultaat van 4% netto per jaar ontvangt u bij ingang van de lijfrente al direct een aanzienlijk hogere uitkering dan bij andere aanbieders van beleggingsoplossingen.
Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
Koppeling Hypotheekwacht
Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100

Uitkeren Lijfrentekapitaal - brochure

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2022