Hoe we<span>rkt het?</span>

Hoe werkt het?

Uw geld belegd door professionals.
Beste Keuze IEX 2018, 2019 en 2020

Veelgestelde vragen

introductievideo - 1 min.

1. Doel concreet maken

U bepaalt uw doel en wij beleggen ernaar toe. Hoeveel vermogen is er nodig en wanneer wilt u dit doel behaald hebben? Waarvoor dient het? Het pensioen, de studie van uw kind, het aflossen van de hypotheek of wellicht een ander doel?

2. Haalbaarheid

Doelbeleggen werkt niet met standaard portefeuilles. Voor elk doel wordt een uniek beleggingsplan opgesteld. Natuurlijk moet het doel wel haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te kunnen berekenen, bepaalt u eerst het doel, dan de looptijd en daarna de eenmalige of periodieke inleg.

Direct haalbaarheid berekenen

3. Persoonlijke situatie

Is uw doel haalbaar? Dan bent u nog maar enkele stappen verwijderd van uw eigen Doelbeleggen-rekening! Om te kunnen bepalen welke manier van beleggen het best bij u past stellen we u een aantal vragen. U moet dan denken aan vragen over uw persoonlijke financiële situatie, uw doelstellingen en uw risicobereidheid.

4. Beleggingsplan

Alles wordt vastgelegd in uw persoonlijke beleggingsplan, waarin het doel, uw persoonlijke situatie én de manier waarop we voor u gaan beleggen staan beschreven.

5. Beleggen

Om uw doel te bereiken, selecteren wij de optimale beleggingsportefeuille voor u. Dit noemen we het beleggingsprofiel. Dit bepaalt in grote mate de verhouding tussen risico en rendement en daarmee de haalbaarheid van uw doel.

Beleggingsprofielen

Vrijblijvend advies

Doelbeleggen.nl maakt vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk. U stelt een doel en wij beleggen ernaartoe. Beleggingskennis heeft u dus niet nodig. Of beleggen verstandig is, is afhankelijk van het doel dat u stelt en van uw financiële situatie. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze.

Gratis advies aanvragen

Wij maken beleggen toegankelijk

Door de lage spaarrente zwichten steeds meer Nederlanders voor beleggen. Tjade Groot legt uit waarom ervaren en onervaren beleggers hun heil bij Doelbeleggen zoeken.

TV item RTLZ

Doelrekening openen

Kies hieronder uw doel en berekenen de haalbaarheid daarvan. U weet direct hoe u ervoor staat en u kunt door met het openen van de rekening en het storten van het startbedrag.

Veelgestelde vragen

Valt mijn vermogen onder de Nederlandse Depositogarantie als ik beleg bij Doelbeleggen.nl?

Waar staat mijn geld?

Kan er ieder moment met Doelbeleggen worden gestopt?

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

Wat is een vaste tegenrekening?

Hoe kan er (extra) geld worden overgemaakt

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2021