1. Doel concreet maken
U bepaalt uw doel en wij beleggen ernaar toe. Hoeveel vermogen is er nodig en wanneer wilt u dit doel behaald hebben? Waarvoor dient het? Het pensioen, de studie van uw kind of het aflossen van de hypotheek of wellicht? Waarom Doelbeleggen.nl.
2. Haalbaarheid
Bij Doelbeleggen.nl worden alle beleggingsbeslissingen voor u genomen op basis van afspraken die we met u maken.
Voor elk doel wordt een unieke beleggingsplan opgesteld. Natuurlijk moet het doel wel haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te kunnen berekenen, bepaalt u eerst het doel, dan de looptijd en daarna de eenmalige of periodieke inleg.
3. Persoonlijke situatie
Is uw doel haalbaar? Dan bent u nog maar enkele stappen verwijderd van uw eigen Doelbeleggen-rekening! Om te kunnen bepalen welke manier van beleggen het best bij u past stellen we u een aantal vragen. U moet dan denken aan vragen over uw persoonlijke financiële situatie, uw doelstellingen en uw risicobereidheid.
Na het beantwoorden van deze vragen willen we ook weten of u duurzaamheidsvoorkeuren heeft. Voordat we die vragen stellen geven wij u eerst uitleg over wat duurzaamheidsvoorkeuren betekent.
4. Beleggingsplan
Alles wordt vastgelegd in uw persoonlijke beleggingsplan, waarin het doel, uw persoonlijke situatie én de manier waarop we voor u gaan beleggen staan beschreven.
5. Beleggen
Om uw doel te bereiken, selecteren wij de optimale beleggingsportefeuille voor u. Dit noemen we het beleggingsprofiel. Dit bepaalt in grote mate de verhouding tussen risico en rendement en daarmee de haalbaarheid van uw doel.
Gratis telefonisch advies
Doelbeleggen.nl maakt vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk. U stelt een doel en wij beleggen ernaartoe. Beleggingskennis heeft u dus niet nodig. Of beleggen verstandig is, is afhankelijk van het doel dat u stelt en van uw financiële situatie. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze.
Plan uw belafspraakOnze beleggingsmethodiek
Beoordelingsrapport 2024
Vergelijkingssite Finner beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.
Beoordeling Finner 2024