Hoe we<span>rkt het?</span>

Hoe werkt het?

Een kort filmpje van ons prijswinnende platform en
een stappenplan van hoe wij werken.

introductievideo - 1 min.

1. Doel concreet maken

U bepaalt uw doel en wij beleggen ernaar toe. Hoeveel vermogen is er nodig en wanneer wilt u dit doel behaald hebben? Waarvoor dient het? Het pensioen, de studie van uw kind, het aflossen van de hypotheek of wellicht een ander doel?

2. Haalbaarheid

Doelbeleggen werkt niet met standaard portefeuilles. Voor elk doel wordt een uniek beleggingsplan opgesteld. Natuurlijk moet het doel wel haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te kunnen berekenen, bepaalt u eerst het doel, dan de looptijd en daarna de eenmalige of periodieke inleg.

Direct haalbaarheid berekenen

3. Persoonlijke situatie

Is uw doel haalbaar? Dan bent u nog maar enkele stappen verwijderd van uw eigen Doelbeleggen-rekening! Om te kunnen bepalen welke manier van beleggen het best bij u past stellen we u een aantal vragen. U moet dan denken aan vragen over uw persoonlijke financiële situatie, uw doelstellingen en uw risicobereidheid.

4. Beleggingsplan

Alles wordt vastgelegd in uw persoonlijke beleggingsplan, waarin het doel, uw persoonlijke situatie én de manier waarop we voor u gaan beleggen staan beschreven.

5. Beleggen

Om uw doel te bereiken, stellen wij de optimale beleggingsportefeuille samen voor uw persoonlijke situatie. Dit noemen we het beleggingsprofiel. Dit bepaalt in grote mate de verhouding tussen risico en rendement en daarmee de haalbaarheid van uw doel.

Beleggingsprofielen

Hulp nodig?

Hier vindt u openingstijden en onze contactgegevens

Klantenservice

Doelrekening openen

Kies hieronder uw doel en berekenen de haalbaarheid daarvan. U weet direct hoe u ervoor staat en u kunt door met het openen van de rekening en het storten van het startbedrag.

Veelgestelde vragen

Wat is een vaste tegenrekening?

Waar staat mijn geld?

Kan er ieder moment met Doelbeleggen worden gestopt?

Hoe kan er (extra) geld worden overgemaakt

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2020