Aan de slag met Doelbeleggen.nl

Aan de slag met Doelbeleggen.nl

U stelt het doel, wij beleggen ernaartoe

Nieuwe rekening openen

introductievideo - 1 min.

Lees ook

Waarom Doelbeleggen.nl?

1. Doel concreet maken

U bepaalt uw doel en wij beleggen ernaar toe. Hoeveel vermogen is er nodig en wanneer wilt u dit doel behaald hebben? Waarvoor dient het? Het pensioen, de studie van uw kind, het aflossen van de hypotheek of wellicht een ander doel?

2. Haalbaarheid

Bij Doelbeleggen.nl worden alle beleggingsbeslissingen voor u genomen op basis van afspraken die we met u maken.

Voor elk doel wordt een unieke beleggingsplan opgesteld. Natuurlijk moet het doel wel haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te kunnen berekenen, bepaalt u eerst het doel, dan de looptijd en daarna de eenmalige of periodieke inleg.

3. Persoonlijke situatie

Is uw doel haalbaar? Dan bent u nog maar enkele stappen verwijderd van uw eigen Doelbeleggen-rekening! Om te kunnen bepalen welke manier van beleggen het best bij u past stellen we u een aantal vragen. U moet dan denken aan vragen over uw persoonlijke financiële situatie, uw doelstellingen en uw risicobereidheid.

Na het beantwoorden van deze vragen willen we ook weten of u duurzaamheidsvoorkeuren heeft. Voordat we die vragen stellen geven wij u eerst uitleg over wat duurzaamheidsvoorkeuren betekent.

4. Beleggingsplan

Alles wordt vastgelegd in uw persoonlijke beleggingsplan, waarin het doel, uw persoonlijke situatie én de manier waarop we voor u gaan beleggen staan beschreven.

5. Beleggen

Om uw doel te bereiken, selecteren wij de optimale beleggingsportefeuille voor u. Dit noemen we het beleggingsprofiel. Dit bepaalt in grote mate de verhouding tussen risico en rendement en daarmee de haalbaarheid van uw doel.

Gratis telefonisch advies

Doelbeleggen.nl maakt vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk. U stelt een doel en wij beleggen ernaartoe. Beleggingskennis heeft u dus niet nodig. Of beleggen verstandig is, is afhankelijk van het doel dat u stelt en van uw financiële situatie. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze.

Plan uw belafspraak

Beoordelingsrapport 2024

Vergelijkingssite Finner beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Beoordeling Finner 2024
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024