Samen <span> Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

Dé portal voor adviserend Nederland

Aanmelden

Samen Doelbeleggen - Pensioenwijzer

In onze Pensioenwijzer leest u precies welke oplossingen wij aanbieden en voor welke klanten deze geschikt zijn. Uiteraard kunt u zich ook direct aanmelden voor onze online portal, waarop u gratis offertes en voorstellen voor uw klanten kunt maken.

Pensioenwijzer aanvragen

samen doelbeleggen

Als onafhankelijk adviseur wilt u natuurlijk het beste advies geven passend bij de doelstelling, financiële situatie en risicobereidheid van uw klant.

Samen Doelbeleggen heeft een portal ontwikkeld dat u hierbij ondersteunt en helpt in de advisering.

Inplannen telefonische afspraak

Heeft u behoefte aan een telefonische afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Samen Doelbeleggen? Of wilt u een klantcasus bespreken? Via de knop hieronder kunt u een tijdstip aangeven dat dit voor u het beste uitkomt.

Kies een dag en tijd

Kenniscentrum als hulp bij advisering

In uw portal vindt u voor alle mogelijke aanvullende pensioenproducten relevante informatie, de geldende regels en mogelijkheden. Hiermee kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw klant van advies voor zijn of haar situatie voorzien. Zo kunt u uw dagelijks adviespraktijk verder uitbreiden; dit geeft uw klant een completer advies en betekent voor u meer omzet.

Zelf offertes maken voor uw klant

In de Samen Doelbeleggen portal kunt u afhankelijk van de keuzes van uw klant direct een officiële offerte opvragen die u met uw klant kunt bespreken. De keuzes bestaan bijvoorbeeld uit de looptijd van een uitkering, het kiezen van een hoge of lage startuitkering of het uitstellen van een aanvullend pensioenkapitaal.

Evenementen en webinars

Samen Doelbeleggen geeft verschillende webinars en presentaties om meer over de mogelijkheden voor financieel adviseurs te vertellen. Ook zijn wij aanwezig op de toonaangevende congressen en evenementen om onze kennis te delen.

Evenementenpagina

Volledige inzage in uw klantendossiers

U heeft bij Samen Doelbeleggen real-time inzage in de status van uw klantendossiers. Zo ziet u direct of zij uw offerte al bekeken hebben, bezig zijn met het openingstraject van een rekening of in afwachting zijn van een kapitaaloverdracht. Ook als de gelden eenmaal belegd zijn kunt u inzicht houden in het reilen en zeilen van de beleggingsportefeuille van uw klant. Zo kunt u de klant op elk gewenst moment helpen met eventuele vragen.

Beleggingsadvies van DSI Beleggingsadviseurs

Anders dan bij sommige andere partijen betreft Samen Doelbeleggen een vermogensbeheerdienstverlening. Hierbij hebben wij, als vermogensbeheerder, een zorgplicht voor het risicoprofiel van alle klanten die bij ons beleggen. Na de inventarisatie die u (samen met of) voor uw klant doet, geven onze DSI Maatwerk Beleggingsadviseurs een advies voor het te volgen beleggingsprofiel. Hiermee bent u niet verantwoordelijk voor de keuze en het monitoren hiervan.

Incasso van uw kosten via bruto rekeningen

De vergoeding die u aan uw klant rekent voor het openen van een beleggingsproduct via Samen Doelbeleggen kan op de beleggingsrekening van de klant geïncasseerd worden. Dit houdt in dat het fiscaal voordeliger voor uw klant kan zijn en u weet dat uw factuur voldaan wordt zodra het dossier is afgerond.

Vijfde gouden stier voor doelbeleggen.nl!!

Doelbeleggen.nl heeft op donderdag 28 maart in Felix Meritis te Amsterdam de felbegeerde IEX Gouden Stier Publieksprijs in de wacht gesleept. Die onderscheiding kwam tot stand op basis van beoordelingen van meer dan 5.500 beleggers die meededen aan het Nationaal Beleggersonderzoek van IEX.

Gouden Stier 2023 Beste Service en Helpdesk

Brochures en belangrijke downloads

Doelbeleggen heeft brochures voor verschillende beleggingsoplossingen binnen Box 1 en Box 3. Ook vindt u hier downloads van formulieren en voorwaarden.

Brochures en downloads
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024