Contact <span>met ons opnemen?</span>

Contact met ons opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u ons iets vertellen?
Bel of stuur een bericht.

Veelgestelde vragen

Plan een adviesgesprek

Bent u nog geen klant en heeft u behoefte aan informatie of advies? Onze adviseurs zijn op werkdagen tot 21.00 bereikbaar. Kies een onderwerp en maak vandaag nog een afspraak.

Openingstijden helpdesk

maandag - donderdag 09.00 - 21.00 uur
vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Telefoon: 020 - 555 0055

Of stel uw vraag middels onderstaand formulier.

NIEUW: Beoordelingsrapport 2023

Vergelijkingssite Finner.nl beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Vergelijk Doelbeleggen.nl door Finner 2023
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024