Over <span>ons</span>

Over ons

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer

Brochure aanvragen

Wat maakt Doelbeleggen.nl uniek

Doelbeleggen.nl is ontwikkeld om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Vanuit ons kantoor in Amstelveen legt Tjade Groot uit hoe je als onervaren belegger toch kunt profiteren van de mogelijkheden die beleggen biedt.

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer.

Doelbeleggen.nl is een initiatief van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer, opgericht in 1999 en inmiddels één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

We zijn niet gelieerd aan een grootbank of een verzekeringsmaatschappij. Wij hebben geen huisfondsen en handelen niet voor eigen rekening. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid. We dragen altijd oplossingen aan die het beste bij uw wensen passen en doen alleen een aanbeveling als die direct in het belang van uw portefeuille is.

Vijfde gouden stier voor doelbeleggen.nl!!

Doelbeleggen.nl heeft op donderdag 28 maart in Felix Meritis te Amsterdam de felbegeerde IEX Gouden Stier Publieksprijs in de wacht gesleept. Die onderscheiding kwam tot stand op basis van beoordelingen van meer dan 5.500 beleggers die meededen aan het Nationaal Beleggersonderzoek van IEX.

Gouden Stier 2023 Beste Service en Helpdesk
KiFid
DSI
VBDO
Euronext
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024