brochure

Over ons

Jarenlange ervaring

Doelbeleggen is een initiatief van Velthuyse • Mulder vermogensbeheer, opgericht in 1999 en met ruim € 500 miljoen onder beheer inmiddels één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.


Velthuyse • Mulder aan het werk

Velthuyse • Mulder is niet gelieerd aan een grootbank of een verzekeringsmaatschappij. Wij hebben geen huisfondsen en handelen niet voor eigen rekening. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid. We dragen altijd oplossingen aan die het beste bij uw wensen passen en zullen geen aanbevelingen doen als dit niet direct in het belang van uw portefeuille is.

Velthuyse • Mulder is tevens 4 keer genomineerd voor de prestigieuze Gouden Stier (de financiële Oscars van de beleggingswereld) in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’.

Verder valt Velthuyse • Mulder onder toezicht van de AFM en DNB, is member van Euronext en aangesloten bij de meest vooraanstaande brancheorganisties in Nederland.Rendement alleen is onvolledig, pas als u uw doel heeft behaald, kunt u spreken van resultaat

Team

Tjade Groot
Hoofd Doelbeleggen

Robin Bauer
Partner

Julian Schouwenaars
Beleggingsadviseur

drs. Jurjen Koers RBA
Risk Manager

drs. Mike Kruijff
Vermogensbeheerder

Robert-Jan Triest
Software Developer

Stephan Karsten
Software Developer

Luuk van Rens
Software Developer

Jeroen de Boer
Junior Beleggingsadviseur

Nick Duermeijer
DSI Beleggingsadviseur Maatwerk

Jessica Neuteboom
Office Manager

Nina Zuijderwijk
Office Manager

filosofie

Doelbeleggen heeft zich als doel gesteld Nederland doelbewust te maken. Of het nu sparen of beleggen is, uw doel bepaalt het en Doelbeleggen helpt u op weg. Geen waan van de dag bij communicatie, u weet precies waar u staat. Gebruik maken van kansen op de financiële markten. Het continu monitoren wat nodig is om uw doel te halen. Doelbeleggen houdt alles voor u in de gaten; de inleg, horizon, haalbaarheid en de optimale beleggingsmix.

Publicaties

Doelbeleggen informeert u graag over zaken die u kunnen helpen, belangrijk zijn of gewoon leuk zijn om te lezen. Dit doen we door nieuws, publicaties en andere informatie voor u te selecteren.

Ga naar onze publicaties over beleggen.

Doelbeleggen in de pers

Wanneer er over Doelbeleggen wordt geschreven in de pers dan plaatsen we dat op onze website.

Ga naar onze pers pagina.

U kiest uw doel. Wij beleggen ernaar toe.

Heeft u vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen, bel gerust: 020-555 0055 of stuur een e-mail naar: info@doelbeleggen.nl

De door Doelbeleggen.nl berekende haalbaarheid van uw doel op basis van de door u ingevoerde gegevens betreft slechts een verwachting. Deze kan niet met zekerheid worden voorspeld. U kunt aan de berekende haalbaarheid dan ook geen rechten ontlenen. Het kan niet worden uitgesloten dat u gedurende de looptijd een extra bedrag moet inleggen om alsnog uw doel te behalen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kunt u (een deel van) uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen. Laat u goed voorlichten, zodat u zich een gedegen beeld kunt vormen van de risico’s voordat u besluit een rekening te openen. Doelbeleggen.nl belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.

Doelbeleggen maakt gebruik van cookies. In ons privacystatement leest u wat dit voor u betekent. Accepteer cookies.