Over <span>ons</span>

Over ons

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer.

Doelbeleggen.nl is een initiatief van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer, opgericht in 1999 en inmiddels één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

We zijn niet gelieerd aan een grootbank of een verzekeringsmaatschappij. Wij hebben geen huisfondsen en handelen niet voor eigen rekening. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid. We dragen altijd oplossingen aan die het beste bij uw wensen passen en doen alleen een aanbeveling als die direct in het belang van uw portefeuille is.

BESTE ONLINE VERMOGENSBEHEERDER

Doelbeleggen is verkozen tot Beste Online Vermogensbeheerder van 2018 en 2019! En laat partijen als Nationale Nederlanden, Evi van Lanschot, Hof Hoorneman en Axento achter zich.

 

 

KiFid
DSI
VBDO
Euronext

In contact komen?

Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar:
maandag - vrijdag 09.00 - 21.00

Klantenservice
Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
Doelbeleggen genomineerd voor de NRC Impact Award
Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2021