Beleg met <span>een doel!</span>

Beleg met een doel!

Wat is uw doel?

Brochure Doelbeleggen.nl

Geld heeft altijd een doel

Voordat u bij ons een rekening opent, maakt u eerst een doel aan. Kies hieronder uw doel en bereken de haalbaarheid daarvan. U weet direct hoe u ervoor staat. Na een aantal vragen kunt u door met het openen van de rekening en met het storten van uw startbedrag. Hieronder de meest voorkomende doelen. Succes!

Pensioen Opbouwen (belastingvriendelijk)

Het pensioen bestaat over het algemeen uit AOW, een deel is opgebouwd via de werkgever en de rest regelt men zelf. Bij ons bouwt u al vanaf een klein bedrag per maand makkelijk zelf pensioen op. Heeft u een aanvullend pensioen nodig?

Meer over pensioen

Lijfrente Uitkeren

Leefrente - de unieke uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl biedt u de eerste 5 jaar een stijgende uitkering, net in de periode dat u extra inkomsten goed kunt gebruiken. Leefrente ook interessant voor u?

Leefrente

Kinderen

Wilt u later de kinderen of kleinkinderen helpen? Bijvoorbeeld bij een studie of bij de aankoop van een eerste woning? Bij ons kunt u speciaal daarvoor een kinderrekening openen op naam van uw (klein)kind.

Meer over kinderen

Hypotheek

U kunt bij ons een bedrag opbouwen om later uw hypotheek mee af te lossen. Bijvoorbeeld bij een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek, waardoor de renteaftrek optimaal kan blijven. Wilt u weten of dit voor u haalbaar is?

Meer over hypotheek

Grote Aankoop

Als u geld opzij legt voor een grote aankoop, zorg dan dat u het doel zo concreet mogelijk maakt. Hoeveel heeft u nodig en wanneer? Het is belangrijk dat u nog even de tijd heeft voordat u het geld nodig heeft, minimaal een paar jaar.

Gratis proefaccount

Anders - vermogensgroei

Bij een ander doel zoals 'Vermogensgroei' is er geen concrete doelstelling maar wilt u wel uw vermogen laten groeien. Bij het bepalen van het streefvermogen kunt u zich laten leiden door bijvoorbeeld het verslaan van de vermogensrendementsheffing en/of de inflatie.

Gratis proefaccount

Aanvulling inkomen

Aanvulling op het inkomen kan een verstandig doel zijn. U bouwt een potje op dat u kunt gebruiken als u een periode minder inkomen heeft. Misschien weet u al dat u eerder met pensioen wilt en komt u er met het pensioen alleen niet helemaal.

Gratis proefaccount
Veelgestelde vragen

Ik kan mijn doel niet vinden, wat nu?

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

Waarom een doel?

Hoe open ik een rekening?

Brochure Doelbeleggen.nl

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2023