U stelt uw doel

U stelt uw doel

De rest nemen we u uit handen.

Brochure Doelbeleggen.nl

Doelgericht

Wilt u in de toekomst uw pensioen aanvullen? Of wilt u een startkapitaal opbouwen voor uw kind, zodat hij of zij later zorgeloos kan gaan studeren of iets makkelijker een eerste woning kan kopen? Of wilt u vermogen opbouwen om uw aflossingsvrije hypotheek af te lossen, een camper te kopen, een wereldreis te maken misschien? Wat uw doel ook is, Doelbeleggen.nl helpt u het te realiseren.

Pensioen Opbouwen (belastingvriendelijk)

Het opbouwen van aanvullend pensioen is ALTIJD verstandig, ook als u het later misschien helemaal niet nodig denkt te hebben. Box 1 kapitaal is namelijk vrijgesteld van vermogensrendementsbelasting en in de opbouwfase kan de inleg worden afgetrokken bij de belastingaangifte.

Onze lijfrente-beleggingsrekening is in 2021 door IEX.nl verkozen tot beleggingsoplossing van het jaar.

UPDATE 2023: Lijfrente-beleggingsrekening opnieuw de beste beleggingsoplossing

Winnaar Gouden Stier

Lijfrente Uitkeren

Heeft u aanvullend pensioen opgebouwd en bereikt u binnenkort de AOW-leeftijd? Dan is het tijd om na te denken over de aankoop van een pensioenuitkering. Dit kan bij de aanbieder waar het lijfrentekapitaal is opgebouwd, maar dat hoeft niet. U bent vrij om te kiezen bij wie u de uitkering wilt aankopen. Dit kan bij een bank, een verzekeraar of een beleggingsonderneming.

Maak een belafspraak en laat u uitvoerig en vrijblijvend informeren door een adviseur.

belafspraak

Kinderen

Wilt u later de kinderen of kleinkinderen helpen? Bijvoorbeeld bij een studie of bij de aankoop van een eerste woning? Bij ons kunt u speciaal daarvoor een kinderrekening openen op naam van uw (klein)kind.

Meer over kinderen

Hypotheek

U kunt bij ons een bedrag opbouwen om later uw hypotheek mee af te lossen. Bijvoorbeeld bij een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek, waardoor de renteaftrek optimaal kan blijven. Wilt u weten of dit voor u haalbaar is?

Meer over hypotheek

Grote Aankoop

Als u geld opzij legt voor een grote aankoop, zorg dan dat u het doel zo concreet mogelijk maakt. Hoeveel heeft u nodig en wanneer? Het is belangrijk dat u nog even de tijd heeft voordat u het geld nodig heeft, minimaal een paar jaar.

Gratis proefaccount

Anders - vermogensgroei

Bij een ander doel zoals 'Vermogensgroei' is er geen concrete doelstelling maar wilt u wel uw vermogen laten groeien. Bij het bepalen van het streefvermogen kunt u zich laten leiden door bijvoorbeeld het verslaan van de vermogensrendementsheffing en/of de inflatie.

Gratis proefaccount

Aanvulling inkomen

Aanvulling op het inkomen kan een verstandig doel zijn. U bouwt een potje op dat u kunt gebruiken als u een periode minder inkomen heeft. Misschien weet u al dat u eerder met pensioen wilt en komt u er met het pensioen alleen niet helemaal.

Gratis proefaccount
Veelgestelde vragen

Ik kan mijn doel niet vinden, wat nu?

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

Waarom een doel?

Hoe open ik een rekening?

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024