Beoordeling <span>Finner 2019</span>

Beoordeling Finner 2019

FINNER.NL WAARDEERT DOELBELEGGEN MET
HET HOOGSTE AANTAL STERREN: VIJF !

Finner keurmerk

Wie is Finner?

Finner.nl waardeert ons met de maximale beoordeling van 5 sterren, op alle onderdelen! Daar zijn wij trots op. Jaarlijks wordt onze vermogensbeheerdienstverlening door deze onafhankelijke partij beoordeeld. Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland en beoordeelt vermogensbeheerders op 25 onderdelen en 80 criteria op het gebied van organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Per onderdeel kunnen punten worden behaald. Bekijk hieronder het volledige beoordelingsrapport van Finner.

Finner over Doelbeleggen

Doelbeleggen is door IEX uitgeroepen tot Beste online vermogensbeheerder en wint daarmee de felbegeerde Gouden Stier 2018 en 2019. Ook NRC ziet de toegevoegde waarde van het concept met een nominatie voor de NRC Live Fintech Impact Award 2019. Doelbeleggen is opgericht in 2016 en onderdeel van Velthuyse· Mulder Vermogensbeheer. Doelbeleggen is volledig online en is mogelijk vanaf 1 euro. U kiest een van de mogelijke doelen en vult online een vragenlijst in. Nadat uw formulieren zijn verwerkt wordt online een rekening geopend. U kunt dan online uw rekening inzien en de voortgang meten via de doelmeter. De doelmeter geeft continue inzicht in de voortgang van uw doel. Doelbeleggen belegt voor haar klanten wereldwijd in indextrackers van aandelen- en obligatie-indices. Hoeveel er in welke trackers wordt belegd, hangt af van uw persoonlijk risicoprofiel en het gekozen doel.

Doelbeleggen rekent een beheervergoeding van 0.75% (incl. btw) per jaar over het totale bedrag dat u belegt. Naast deze vergoeding betaalt u transactiekosten.

Elke partij wordt gratis opgenomen in de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo beloont Finner partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024