Hypotheek <span>Aflossen</span>

Hypotheek Aflossen

Niemand komt er onderuit, een hypotheek moet je aflossen.
Nu of later, wanneer los jij je hypotheek af?

Start nu!

Doelgericht beleggen voor hypotheekaflossing

Een eigen woning, lage maandlasten en hypotheekrenteaftrek: een aflossingsvrije hypotheek geeft nu een comfortabel leven. Maar wat doe je als het einde van de looptijd is bereikt? Herfinancieren is niet altijd mogelijk en sparen voor aflossing loont nauwelijks de moeite. Beleggen voor hypotheekaflossing kan meer rendement geven. Met Doelbeleggen beleg je doelgericht naar bijvoorbeeld de aflossing van je hypotheek. Zo blijf je ook later onbezorgd wonen.

Nu of later extra aflossen

Heb je een hypotheek en eigen vermogen? Dan kun je direct beginnen met aflossen of wachten tot later. Wat verstandig is, hangt af van jouw wensen: kun je je spaargeld nu wel missen? En is het verwachte rendement misschien hoger als je gaat beleggen? Wat we je wel al kunnen vertellen, is dat afhankelijk van je situatie je met beleggen en later aflossen maximaal blijft profiteren van hypotheekrenteaftrek. Hoeveel kun jij straks aflossen via Doelbeleggen?

Start nu met Doelbeleggen

TIP: Investeer je renteaftrek

Kun jij de bruto lasten van je hypotheek makkelijk dragen? Dan is het slim om (een deel van) de teruggave van je hypotheekrenteaftrek te beleggen. Zo bouw je een bedrag op voor aflossing en profiteer je maximaal van je fiscale voordeel.

Wat levert het op?

Op basis van je maandelijkse inleg, je gewenste eindbedrag en de einddatum laat onze Doelmeter zien hoe haalbaar je doel is. Is dit niet reëel? Dan kun je makkelijk de gegevens aanpassen en een haalbare start maken naar het aflossen van je hypotheek.

Bereken nu met de Doelmeter®
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2020