Hypotheek <span>Aflossen</span>

Hypotheek Aflossen

Niemand komt er onderuit, een hypotheek moet men aflossen.
Nu of later, wanneer lost u uw hypotheek af?

Start nu!

Doelgericht beleggen voor hypotheekaflossing

Een eigen woning, lage maandlasten en hypotheekrenteaftrek: een aflossingsvrije hypotheek geeft nu een comfortabel leven. Maar wat doet u als het einde van de looptijd is bereikt? Herfinancieren is niet altijd mogelijk en sparen voor aflossing loont nauwelijks de moeite. Beleggen voor hypotheekaflossing kan meer rendement geven. Met Doelbeleggen.nl belegt u doelgericht naar bijvoorbeeld de aflossing van uw hypotheek toe. Zo blijft u ook later onbezorgd wonen.

Nu of later extra aflossen

Heeft u een hypotheek en eigen vermogen? Dan kunt u direct beginnen met aflossen of wachten tot later. Wat verstandig is, hangt af van uw wensen: kunt u uw spaargeld nu missen? En is het verwachte rendement misschien hoger als u gaat beleggen? Wat we u wel al kunnen vertellen, is dat afhankelijk van uw situatie u met beleggen en later aflossen maximaal blijft profiteren van de hypotheekrenteaftrek. Hoeveel kunt u straks aflossen via Doelbeleggen.nl?

Start nu met Doelbeleggen

TIP: Investeer de renteaftrek

Kunt u de brutolasten van uw hypotheek makkelijk dragen? Dan is het slim om (een deel van) de teruggave van de hypotheekrenteaftrek te beleggen. Zo bouwt u een bedrag op voor aflossing en profiteert u maximaal van het fiscale voordeel.

Wat levert het op?

Op basis van de maandelijkse inleg, het gewenste eindbedrag en de einddatum laat onze Doelmeter zien hoe haalbaar uw doel is. Is dit niet reëel? Dan kunt u makkelijk de gegevens aanpassen en een haalbare start maken naar het aflossen van uw hypotheek.

Bereken nu met de Doelmeter®
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024