Uitkerende <span>Lijfrente</span>

Uitkerende Lijfrente

Direct meer bestedingsruimte

Brochure

Uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl heeft een slim model ontwikkeld dat naadloos aansluit op de veel gehoorde wens om direct na pensionering te starten met een hogere uitkering.

Doelbeleggen.nl splitst het lijfrentekapitaal op in een aantal lijfrentes met verschillende looptijden. Al die lijfrentes samen passen stukken beter bij de levensloop van veel gepensioneerden dan een traditionele, gelijkblijvende lijfrente. De uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl keert in de beginjaren een wat hogere uitkering uit en blijft daarna constant. Een voorwaarde is dat het verwachte rendement uitkomt, maar dat geldt voor elke uitkerende beleggingslijfrente.

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij en bent u benieuwd hoe het uitkeringsverloop van uw kapitaal eruitziet als u kiest voor de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl?

Bereken uitkering

Voorbeeld hogere aanvangsuitkering:

Een lijfrentekapitaal van € 150.000 wordt in 20 jaar uitgekeerd tegen een verwacht beleggingsrendement van 4% netto per jaar. Bij een standaard beleggingslijfrente zal de eerste uitkering dan uitkomen op circa € 593 per maand (bruto). Bij de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl ligt de aanvangsuitkering circa +50% hoger met € 893 per maand (bruto). Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.
Leefrente

Brochure Lijfrente Uitkeren

Voor het uitkeren van lijfrentekapitaal dat is opgebouwd bij een bank of verzekeraar, hebben wij een unieke beleggingsrekening ontwikkeld waarmee wij een hoge aanvangsuitkering kunnen bieden. Hoe wij dit realiseren en of dit product ook geschikt is voor u leest u in onze brochure.

Brochure

KEUZEVRIJHEID

Komt uw lijfrentekapitaal binnenkort vrij? Dat heet expireren. U ontvangt dan van uw bank of verzekeraar een expiratie-brief, die de uitkering van uw lijfrente aankondigt. U bepaalt zelf bij welke aanbieder u de lijfrente laat uitkeren. Daarbij kunt u letten op de hoogte van de uitkering, maar ook op wat er met uw kapitaal gebeurt als u komt te overlijden.

Nu ook: Uitkeren gouden handdruk / stamrecht

Uitkeren zoals u het wenst

Een betere start voor uw pensioen

Voor lijfrentes gelden strenge fiscale regels. Daarom hadden wij voor de uitkerende lijfrente op basis van beleggen goedkeuring nodig van de Belastingdienst. Na intensief overleg hebben wij die goedkeuring gekregen. Het is dus toegestaan om meteen bij het ingaan van de lijfrente rekening te houden met een verwacht rendement in de toekomst. Zo kunt u direct profiteren van een hogere uitkering. Volgens de fiscale regels moet de uitkering in de eerste vijf jaar te worden aangepast met het behaalde rendement. Dat komt mooi uit. Bij het verwachte rendement krijgt u in de eerste vijf jaar een stijgende uitkering, net in de periode dat u het geld goed kunt gebruiken.

Wij beleggen voor u

Om het verwachte rendement te kunnen realiseren, wordt uw kapitaal voor u belegd. U moet daarom de bijbehorende beleggingsrisico's willen en kunnen nemen. Als u niet bereid bent om beleggingsrisico’s te nemen, of als u verwacht in de problemen te komen bij tegenvallende beleggingsresultaten, dan is een uitkerende lijfrente op basis van beleggen niet geschikt voor u.

Lees meer over het uitkeren van uw lijfrentekapitaal in de brochure lijfrente uitkeren bij Doelbeleggen.nl of reserveer een gratis & vrijblijvend 10 min adviesgesprek op een dag en tijd die u het best schikt.

Hoe werkt uitkeren op basis van beleggen?

Lijfrente Uitkeren? Vergelijken loont!

Bereken en vergelijk de hoogte van de uitkering

Geen vermogensverlies bij overlijden

Een groot voordeel van de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl in vergelijking met de meeste verzekeringsproducten is dat uw kapitaal altijd 100% wordt uitgekeerd. Ook als u komt te overlijden..

Voordelen ten opzichte van uw huidige regeling

Bent u benieuwd naar de voordelen van de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl? De polisvergelijker vertelt u precies hoeveel voordeel u kunt behalen.

Polis vergelijken

Doelbeleggen.nl radiocampagne

In september 2019 introduceerde Doelbeleggen.nl een beleggingsoplossing voor expirerend lijfrentekapitaal. De beleggingsrekening van Doelbeleggen biedt meer flexibiliteit en een aanvangsuitkering die tot maar liefst 50% hoger kan zijn dan andere beleggingslijfrentes.


Onwetendheid
Lijfrentekapitaal dient vanaf de AOW leeftijd omgezet te worden in pensioen. Dit kan bij een bank, verzekeraar maar dus ook bij een beleggingsinstantie. Omdat veel Nederlanders niet bekend zijn met de mogelijke voordelen die beleggen biedt, start Doelbeleggen.nl met een radiocampagne die in november te horen is op NPO 1, 2 en 4.

Bent u adviseur?

Wilt u Doelbeleggen voor uw klant? Dan helpen we u graag verder met ‘Samen Doelbeleggen’. Daarmee heeft u zicht op de situatie van al uw klanten, kunt u direct lijfrente offertes aanvragen en nog veel meer.

Samen Doelbeleggen voor adviseurs

Vrijblijvend advies

Gaat uw polis binnenkort expireren of bent u benieuwd of tussentijds overstappen interessant voor u is?

Plan uw adviesgesprek

Beste Keuze 2018, 2019 en 2020

Al drie jaar op rij IEX' Beste Keuze - online vermogensbeheer vanaf € 25

Lees meer

Vrijwel altijd interessant

De uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl is interessant voor iedereen die lijfrentepolissen heeft opgebouwd en in de uitkerende fase vanaf het begin een hogere uitkering wil. Voor mensen die pas rond hun 87ste de hoogste uitkeringen uit hun lijfrentepolissen willen, is de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl niet het juiste product. Ook voor mensen die geen beleggingsrisico’s willen nemen of voor mensen die gezien hun financiële situatie geen enkel risico aankunnen, is de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl niet geschikt.

Wat maakt de uitkerende lijfrente van doelbeleggen.nl uniek?

De uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl heeft de uitkerende fase van lijfrentes anders gestructureerd dan alle andere aanbieders. Daardoor kan en mag u het (beleggings)rendement van uw lijfrente vanaf het begin van de uitkerende fase ontvangen.

Bij veel beleggingslijfrentes ontvangt u pas op uw 85ste de hoogste uitkering, terwijl u bij de uitkerende lijfrente van Doelbeleggen.nl al direct vanaf de start profiteert, juist als daar behoefte aan is.

Hoe werkt onze uitkerende lijfrente?

Hoe kunt u direct profiteren?

Als u uw lijfrentes bij Doelbeleggen.nl onderbrengt, profiteert u van een unieke combinatie voor uw geld:

  • Uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders via het prijswinnende platform van Doelbeleggen.nl. Via dit online platform kunt u de voortgang van uw beleggingen op de voet volgen en beschikt u altijd over de meest actuele informatie. Doelbeleggen.nl belegt in zogeheten trackers. Hiermee kunnen wij risico’s uitstekend spreiden en de kosten laag houden.

  • De uitkering houdt al direct rekening met het verwachte beleggingsresultaat. Bij een verwacht resultaat van 4% netto per jaar ontvangt u bij ingang van de lijfrente al direct een circa 50% hogere uitkering dan bij andere aanbieders.
Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
Koppeling Hypotheekwacht
Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100

Uitkeren Lijfrentekapitaal - brochure

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2021