Doelbeleggen <span>Leefrente</span>

Doelbeleggen Leefrente

50% hogere uitkering aan het begin van uw pensioen!

Lees onze brochure

Innovatief

Leefrente van Doelbeleggen is een unieke oplossing voor de uitkerende fase van uw lijfrentes. Door te beleggen, gebruik te maken van geavanceerde technologie en een slimme interpretatie van de fiscale wetgeving* kan op een voordelige manier vermogen worden opgebouwd en begint de uitkering circa 50% hoger dan bij andere aanbieders.

* Over de Leefrente heeft vooroverleg plaatsgevonden met de kennisgroep van de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft bevestigd dat zij akkoord gaat met de opzet en de voorwaarden van de Leefrente.

Een voorbeeld

Stel u start met een kapitaal van € 150.000 en u wilt uw uitkering 20 jaar lang ontvangen waarbij u uitgaat van een beleggingsrendement van 4% netto per jaar. Dan zou uw eerste uitkering bij een andere partij (Standaard uitkering) uitkomen op circa (bruto) € 593 per maand. De Leefrente start circa +50% hoger met (bruto) € 893 per maand!
Leefrente

Veel gestelde vragen

Komt uw lijfrente binnenkort vrij? Tot voor kort had u dan twee opties: uitkeren of uitstellen (doorgaan met lijfrente opbouwen). Inmiddels kunt u ook tijdens de uitkering blijven doorbeleggen en biedt Leefrente van Doelbeleggen de unieke mogelijkheid om aan het begin van uw pensioen maandelijks meer uitgekeerd te krijgen. Hoe dit mogelijk wordt gemaakt leest u in onze brochure: Leefrente van Doelbeleggen

Contact opnemen

Winnaar

"Doelbeleggen is verkozen tot beste online vermogensbeheerder van 2018 en 2019! En laat partijen als Nationale Nederlanden, Evi Van Lanschot, Hof Hoorneman, Axento en iBeleggen achter zich."

Winnaar 2018 & 2019

Vrijwel altijd interessant

Leefrente van Doelbeleggen is interessant voor iedereen die lijfrentepolissen heeft opgebouwd en in de uitkerende fase vanaf het begin een hogere uitkering wenst. Voor mensen die pas rond hun 87e de hoogste uitkeringen uit hun lijfrentepolissen wensen, is Leefrente van Doelbeleggen niet het juiste product. Ook voor mensen die geen beleggingsrisico’s willen nemen of voor mensen die gezien hun financiële situatie geen enkel risico aankunnen, is Leefrente van Doelbeleggen niet het aangewezen product.

50% hogere uitkering

50% hogere uitkering aan het begin van de uitkerende fase van je lijfrentes - hoe kan dat? En hoe zit het met de wettelijke verplichting? Mag dit wel? Antwoorden op deze vragen vindt u in de brochure.

Brochure aanvragen

Wat maakt Leefrente uniek?

Leefrente van Doelbeleggen heeft de uitkerende fase van lijfrentes anders gestructureerd dan alle andere aanbieders. Waardoor u het (beleggings)rendement van uw Leefrente ook in de uitkerende fase vanaf het begin mag en kan ontvangen.

Bij veel beleggingslijfrentes ontvangt u pas op uw 85e de hoogste uitkering, terwijl u bij leefrente van Doelbeleggen al direct vanaf de start profiteert, juist nu daar behoefte aan is.

Hoe werkt Leefrente?

Voordelen ten opzichte van uw huidige regeling

Benieuwd naar de voordelen die Leefrente biedt ten opzichte van uw huidige regeling?
De polisvergelijker van Leefrente vertelt u precies hoeveel voordeel u kunt behalen.

Polis vergelijken

Hoe direct te profiteren?

Als u uw lijfrentes bij Leefrente van Doelbeleggen onderbrengt, profiteert u – als alle administratieve afwikkelingen gereed zijn – onmiddellijk van een unieke combinatie voor uw pot met geld:

  • Uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders via het prijswinnende platform van Doelbeleggen. Via ons online platform kunt u de voortgang van uw beleggingen op de voet volgen en beschikt u altijd over de meest actuele informatie. Doelbeleggen belegt in zogeheten Trackers. Hiermee kunnen wij risico’s uitstekend spreiden en de kosten laag houden.
  • Bovendien kan bij de uitkering al direct uitgegaan worden van het verwachte beleggingsresultaat. Bij een verwacht resultaat van 4% netto per jaar ontvangt u bij ingang van de leefrente al direct een circa 50% hogere uitkering dan bij andere aanbieders.
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Doelbeleggen © 2019