Samen <span> Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

Dé portal voor adviserend Nederland

Aanmelden

VVP Kennisevent- 19 maart 2024

Tijdens het Kennisevent 'Pensioen & Vermogen' zullen wij in een drietal break-out sessies dieper ingaan op de flexibele mogelijkheden van lijfrentes.

Het VVP organiseert dit Kennisevent waar tijdens de plenaire sessies specialisten Theo Gommer en Hubrien Meijaard hun brede visie op het landschap van pensioen en vermogen zullen geven. Tijdens de break-out sessies gaan de kennispartners van VVP dieper in op de materie. Adviseurs gaan naar huis met een tas vol kennis, tips en tools.

Lees meer over dit evenement

Webinar FinRust - 26 maart 2024

Op dinsdag 26 maart geeft onze collega Julian Schouwenaars in samenwerking met Marco Kok van Finrust een webinar over de mogelijkheden van expirerend pensioenkapitaal.

Stel: je klant heeft de AOW-leeftijd nog niet bereikt, maar er ligt wel een pensioenkapitaal dat expireert. Hoe kun je dat kapitaal slim omzetten naar bijvoorbeeld een (lijfrente)belegging? Hoe vertaal je dit als adviseur naar je klant, en waar heeft je klant écht baat bij?

Meld je nu aan voor het webinar

FFP Congres - 11 oktober 2023

Op woensdag 11 oktober staan wij met Samen Doelbeleggen op het FFP Congres 'On the Move' in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Het FFP Congres is hét evenement voor alle financieel planners die up to date willen blijven over alles wat speelt in hun vakgebied. Met interessante lezingen, sessies en presentatie van onze collega's en andere experts.

Lees meer over dit evenement

VVP Advies Awards - 11 oktober 2023

Doelbeleggen is trotse sponsor van de VVP Advies Awards waarbij een vakjury jaarlijks op zoek gaat naar de meest excellente advieskantoren van Nederland.

De finale van de lustrumeditie van de VVP Advies Award vindt plaats op 11 oktober 2023 van 16.00 uur tot 17.00 uur, opnieuw in de geavanceerde belevingsstudio's van First Impression in Tilburg onder de professionele leiding van Maureen du Toit.

Ontdek snel de genomineerden!

Webinar FinRust - 14 september 2023

In samenwerking met FinRust gaf onze collega Julian Schouwenaars een webinar over de mogelijkheden van Doelbeleggen in de software van FinRust. Daarnaast laten wij zien hoe u met deze koppeling snel en effectief de voordelen en risico's van beleggen kunt laten zien. Met tips, tools en praktische handvatten.

Ook komen de mogelijkheden van het doorbeleggen van lijfrentekapitaal in de uitkerende fase uitgebreid aan bod. Welke invloed dit heeft voor de klant en welke mogelijkheden u als adviseur hiervoor kunt benutten.

Kijk hier het webinar terug

Inplannen telefonische afspraak

Heeft u behoefte aan een telefonische afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Samen Doelbeleggen? Of wilt u een klantcasus bespreken? Via de knop hieronder kunt u een tijdstip aangeven dat dit voor u het beste uitkomt.

Kies een dag en tijd

Beursopening - 5 juli 2023

Met een aantal collega's mochten wij de gong slaan om officieel de beurs te openen. Dit was ter ere van de Gouden Stier die wij eerder dit jaar in ontvangst mochten nemen. Deze wonnen wij vanwege onze unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen.

Winnaar Gouden Stier - 15 maart 2023

Voor de vierde keer op rij mochten wij de IEX Gouden Stier in ontvangst nemen in de categorie 'beste beleggingsoplossing van Nederland'. Dit onder andere omdat wij een compleet aanbod bieden voor klanten die naar een doel toe werken.

Lees hier het volledige juryrapport

NIEUW: Beoordelingsrapport 2023

Vergelijkingssite Finner.nl beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Vergelijk door Finner 2023
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024