Samen <span> Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

Dé portal voor adviserend Nederland

Aanmelden

Jaarruimte berekenen

De maximale inleg die uw klant per jaar kan storten op een lijfrenterekening wordt de fiscale jaarruimte genoemd. Deze jaarruimte is afhankelijk van het bruto jaarinkomen en eventuele andere pensioenopbouw. Wij hebben een gebruiksvriendelijke tool om snel de jaarruimte te berekenen.

Jaarruimte tool

Samen Doelbeleggen - Pensioenwijzer

In onze Pensioenwijzer leest u precies welke oplossingen wij aanbieden en voor welke klanten dit geschikt is. Uiteraard kunt u zich ook direct aanmelden om gratis gebruik te maken van onze online portal om offertes en voorstellen voor uw klanten te maken.

Pensioenwijzer aanvragen

Inplannen telefonische afspraak

Heeft u behoefte aan een telefonische afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Samen Doelbeleggen? Of wilt u een klantcasus bespreken? Via de knop hieronder kunt u een tijdstip aangeven dat dit voor u het beste uitkomt.

Kies een dag en tijd

Beoordelingsrapport 2024

Vergelijkingssite Finner beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Beoordeling Finner 2024
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024