Samen <span>Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

voor adviseurs en planners

Inloggen

samen doelbeleggen

In tegenstelling tot execution-only dienstverleners zijn wij als vermogensbeheerder verantwoordelijk voor het besluit in welk beleggingsprofiel en in welke effecten er wordt belegd.

Inventariseert u de wensen en doelen van uw cliënt? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

uw input, ons advies

Binnen het adviesportaal kunt u beleggingsdoelen definiëren en de haalbaarheid ervan toetsen, ook als u geen beleggingskennis heeft. Met een machtiging kunt u zelfs beleggingsrekeningen openen en de voortgang van de beleggingen op de voet volgen.

Aanmelden

Webinar terugkijken

Doelbeleggen integreren in uw dienstverlening


Bekijk de opname van het webinar dat eind 2020 in samenwerking met DAK is georganiseerd voor financieel adviseurs en planners.

Terugkijken

Webinar terugkijken

Brochures en belangrijke downloads

Doelbeleggen heeft brochures voor haar verschillende diensten binnen Box 3 en Box 1. Ook vindt u hier downloads van formulieren en voorwaarden.

Brochures en downloads

Snel berekenen eerste uitkering Leefrente

Heeft u te maken met een lijfrente die binnenkort gaat expireren? Is er van de bank of verzekeraar een expiratie-brief ontvangen waarin de uitkering van de lijfrente wordt aangekondigd. Bij wie u de lijfrente laat uitkeren is een keuze. Het maken van deze keuze zal in grote mate afhankelijk zijn van de hoogte van de uitkering, maar er zijn wellicht meer voorwaarden die belangrijk kunnen zijn. Kijk hieronder en ontdek welke eerste uitkering Leefrente kan bieden.

Wij maken beleggen toegankelijk

Door de lage spaarrente zwichten steeds meer Nederlanders voor beleggen. Tjade Groot legt uit waarom ervaren en onervaren beleggers hun heil bij Doelbeleggen zoeken.

TV Item RTLZ

introductievideo 1 min.

In contact komen?

Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 21.00 uur via telefoonnummer 020 - 555 0055. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar info@doelbeleggen.nl

Ons adres is: Dorpsstraat 34, 1182 JE in Amstelveen

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer

Doelbeleggen.nl is een initiatief van Velthuyse • Mulder vermogensbeheer, opgericht in 1999 en met ruim € 500 miljoen onder beheer inmiddels één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Wij zijn niet gelieerd aan een grootbank of een verzekeringsmaatschappij. Wij hebben geen huisfondsen en handelen niet voor eigen rekening. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid.

Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
Koppeling Hypotheekwacht
Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100

Waarom een doel?

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

Hoe kan er (extra) geld worden overgemaakt

Waarin belegt Doelbeleggen?

Wat kost Doelbeleggen.nl?

Kan er ieder moment met Doelbeleggen worden gestopt?

Waar staat mijn geld?

Wat is een vaste tegenrekening?

Aanmelden Adviesportaal

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2022