Samen <span>Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

Samen met uw klant aan de slag bij Doelbeleggen

Inloggen Adviseurs

Brochures en belangrijke downloads

Doelbeleggen heeft brochures voor haar verschillende diensten binnen Box 3 en Box 1. Ook vindt u hier downloads van formulieren en voorwaarden.

Brochures en downloads

Hoe werken we samen

Doelbeleggen streeft ernaar om naast het leveren van optimaal vermogensbeheer, bij te dragen aan het opbouwen van een intensievere relatie tussen u en uw klanten. Dit kan belangrijk zijn bij het creëren van nieuwe kansen of adviesmogelijkheden.

U bent en blijft daarbij de onafhankelijke adviseur van de klant! Doelbeleggen heeft de rol om als vermogensbeheerder uw klant te voorzien van het passende advies ten aanzien van zijn vermogensopbouw binnen box 3 of box 1. Wij bepalen daarbij het beleggingsprofiel en welke beleggingen er voor uw klant worden aangekocht. Geen grijs tussengebied dus.

Uw klanten overzichtelijk bij elkaar

U bent degene die als financieel adviseur de regie over de totale financiële situatie van de klant heeft. U houdt met deze informatie de mogelijkheid op regelmatig contact en zorgt samen met uw klant dat al de financiële doelen worden gerealiseerd.

Nadat u zich bij ons heeft aangemeld als adviseur maken we voor u een speciale account aan. Naast dat u voor u zelf een Doelbeleggen rekening kunt aanmaken, kunt u uw klanten online uitnodigen en om een machtiging vragen. Als uw klant uw verzoek accepteert, dan kunt u in een praktisch overzicht de betreffende rekeningen inzien en volgen. Tenslotte bent u degene die als financieel adviseur de regie over de totale financiële situatie van de klant heeft. U houdt met deze informatie de mogelijkheid op regelmatig contact en zorgt samen met uw klant dat al de financiële doelen worden gerealiseerd.

Tevens is Doelbeleggen uitsluitend aanbieder van vermogensopbouw en volledig onafhankelijk. Zo weet u zeker dat uw klant ten aanzien van beleggen door ons op de beste manier wordt geholpen en dat wij uw klant geen andere diensten of producten zullen aanbieden.

REGISTREREN ALS ADVISEUR

Wilt u in een helder overzicht uw klanten kunnen volgen? Meldt u dan aan als adviseur bij Doelbeleggen. We maken dan een speciale account voor u aan waarmee u uw klanten gemakkelijk online om een machtiging kunt vragen. Zo kunt u uw klanten optimaal van dienst zijn. Bent u geïnteresseerd?

registreer nu

Snel berekenen eerste uitkering Leefrente

Heeft u te maken met een lijfrente die binnenkort gaat expireren? Is er van de bank of verzekeraar een expiratie-brief ontvangen waarin de uitkering van de lijfrente wordt aangekondigd. Bij wie u de lijfrente laat uitkeren is een keuze. Het maken van deze keuze zal in grote mate afhankelijk zijn van de hoogte van de uitkering, maar er zijn wellicht meer voorwaarden die belangrijk kunnen zijn. Kijk hieronder en ontdek welke eerste uitkering Leefrente kan bieden.

Wij maken beleggen toegankelijk

Door de lage spaarrente zwichten steeds meer Nederlanders voor beleggen. Tjade Groot legt uit waarom ervaren en onervaren beleggers hun heil bij Doelbeleggen zoeken.

TV Item RTLZ

introductievideo 1 min.

In contact komen?

Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 21.00 uur via telefoonnummer 020 - 555 0055. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar info@doelbeleggen.nl

Ons adres is: Dorpsstraat 34, 1182 JE in Amstelveen

Jarenlange ervaring in vermogensbeheer

Doelbeleggen.nl is een initiatief van Velthuyse • Mulder vermogensbeheer, opgericht in 1999 en met ruim € 500 miljoen onder beheer inmiddels één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Wij zijn niet gelieerd aan een grootbank of een verzekeringsmaatschappij. Wij hebben geen huisfondsen en handelen niet voor eigen rekening. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid.

Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
Doelbeleggen genomineerd voor de NRC Impact Award
Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100

Waarom een doel?

Is het aanhouden van meerdere doelen mogelijk?

Hoe kan er (extra) geld worden overgemaakt

Waarin belegt Doelbeleggen?

Wat kost Doelbeleggen.nl?

Kan er ieder moment met Doelbeleggen worden gestopt?

Waar staat mijn geld?

Wat is een vaste tegenrekening?

Registreren als adviseur

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2021