Vijfde Gouden Stier voor Doelbeleggen.nl!!

Doelbeleggen.nl heeft op donderdag 28 maart in Felix Meritis te Amsterdam de felbegeerde IEX Gouden Stier Publieksprijs in de wacht gesleept. Die onderscheiding kwam tot stand op basis van beoordelingen van meer dan 5.500 beleggers die meededen aan het Nationaal Beleggersonderzoek van IEX.

Doelbeleggen.nl behoorde dit jaar opnieuw tot de beste keuze in meerdere categorieën en wordt door beleggers beloond met de hoogste beoordeling op service en helpdesk.

Uit de reacties van klanten: “Goed persoonlijk contact indien nodig.” “Doelbeleggen.nl staat voor mij voor ontzorgen.” “Een goede actieve en meedenkende club. Ze doen wat ze beloven.”

We zijn bekroond door onze klanten met de mooiste stier van dit jaar en daar zijn we enorm trots op aldus Robin Bauer; Partner bij Doelbeleggen.nl. Ons team heeft dit jaar wederom uitstekend werk geleverd, dat blijkt wel uit deze waardering. We bieden een innovatief beleggingsplatform gecombineerd met de beste service in de markt, een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

Ook de vakjury was andermaal goed te spreken over Doelbeleggen.nl, dat er in 2018, 2019, 2021 en 2022 ook al met een Gouden Stier vandoor ging. Deze aanbieder weet een mooi stabiel rendement over meerdere jaren neer te zetten, dit platform staat als een huis.

PENSIOEN OPBOUWEN WANNEER U DAT WILT

Het is verstandig om zelf pensioen op te bouwen, zodat u later naast de AOW extra inkomen heeft. Bij Doelbeleggen.nl bouwt u al vanaf een klein bedrag per maand makkelijk zelf pensioen op. Zonder inlegverplichting, zodat u in wat duurdere maanden de betaling kunt overslaan.

Lijfrente opbouwen

Aanvullend pensioen uitkeren

Heeft u aanvullend pensioen opgebouwd en gaat u binnenkort AOW ontvangen? Dan is het verstandig om u goed te laten adviseren over de verschillende uitkeringsmogelijkheden. Doelbeleggen.nl ontwikkelde een beleggingsrekening voor een uitkerende lijfrente. Met deze beleggingsrekening kunt doorbeleggen terwijl u periodiek uw lijfrente krijgt uitgekeerd.

Lijfrente uitkeren

EXTRA PENSIOEN OPBOUWEN MET EEN NETTOLIJFRENTE

Pensioen opbouwen kan in Nederland met hulp van de fiscus. Uw inleg voor pensioen is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Eén van die voorwaarden is het inkomen waarover u pensioen kunt opbouwen. Dat is in 2023 maximaal € 128.810.

Is uw inkomen hoger en wilt u ook over dit meerdere pensioen opbouwen? Dan kunt u de inleg niet aftrekken, maar er is wel een manier om geen belasting te hoeven betalen in box 3. U kiest dan voor een nettolijfrente.

Nettolijfrente opbouwen
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024