Beste Online <span>Beleggingsoplossing</span>

Beste Online Beleggingsoplossing

Doelbeleggen is uitgeroepen tot winnaar van de IEX Gouden Stier 2021/2022

Hoogste lijfrente uitkering

Winnaar Gouden Stier 2021

Doelbeleggen.nl is winnaar van de Gouden Stier 2021 in de categorie online beleggingsoplossingen. Meer dan 4.400 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. De vakjury koos unaniem voor de unieke oplossing.

Juryrapport IEX

IEX Gouden Stier over Doelbeleggen

Een duidelijke winnaar. Doelbeleggen combineerde in 2021 sterke beleggingsresultaten met een uitstekende klantenbeoordeling in het IEX Beleggersonderzoek. Speciale vermelding krijgt het nieuwe initiatief van de uitkerende beleggingslijfrente, die het mogelijk maakt om aan het begin van de pensioenperiode een hogere uitkering te ontvangen.

Wat is de Gouden Stier?

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. Op basis van heldere criteria selecteert IEX Gouden Stier de beste producten en diensten. De Beste Keuze van IEX Gouden Stier is een onafhankelijk keurmerk. Het geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

Brochure uitkeren lijfrentekapitaal

Gepensioneerden hebben graag meer te besteden als ze nog relatief jong zijn, maar bij de meeste oplossingen vindt de hoogste uitkering pas plaats als de mensen tachtig jaar of ouder zijn. De lijfrente beleggingsrekening van Doelbeleggen.nl keert in de eerste pensioenjaren tot 50% meer uit - precies in de jaren dat dit gewenst is.

Alles over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van doorbeleggen tijdens het uitkeren leest u in de brochure.

Brochure

Uitkeren Lijfrentekapitaal - brochure

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2023