Vakjury gunt Doelbeleggen.nl vierde titel

Woensdag 15 maart was het Amsterdamse BIMHUIS het decor van de uitreiking van de IEX Gouden Stieren 2022. In de categorie beste online beleggingsoplossing waren o.a. Brand New Day, Evi van Lanschot, Robeco One en Doelbeleggen.nl genomineerd.

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor particuliere beleggers. De nominaties en de uiteindelijke prijzen geven beleggers een mooie indicatie welke financieel dienstverleners in de ogen van consumenten en/of een vakjury hun klanten het meeste waar voor hun geld bieden.

De afgelopen maanden heeft een vakjury zich gebogen over de nominaties en voor elke categorie een winnaar aangewezen. In de categorie beste online beleggingsoplossing werd unaniem gekozen voor het Amstelveense Doelbeleggen.nl.

Uit het juryrapport: "Doelbeleggen.nl heeft een compleet aanbod voor klanten die naar een doel toe willen werken. Bovendien blijft Doelbeleggen.nl innoveren. Zo is afgelopen jaar een in Box 3 vrijgestelde netto lijfrenterekening geïntroduceerd voor werknemers met hogere inkomens. Maar ook in verduurzaming zijn stappen gezet. Zo zijn er nieuwe indextrackers met een duurzaamheidsfilter geïntroduceerd en is Doelbeleggen.nl in 2022 geclassificeerd als Artikel 8 (lichtgroen).

Download juryrapport

PENSIOEN OPBOUWEN WANNEER U DAT WILT

Het is verstandig om zelf pensioen op te bouwen, zodat u later naast de AOW extra inkomen heeft. Bij Doelbeleggen.nl bouwt u al vanaf een klein bedrag per maand makkelijk zelf pensioen op. Zonder inlegverplichting, zodat u in wat duurdere maanden de betaling kunt overslaan.

Lijfrente opbouwen

Aanvullend pensioen uitkeren

Heeft u aanvullend pensioen opgebouwd en gaat u binnenkort AOW ontvangen? Dan is het verstandig om u goed te laten adviseren over de verschillende uitkeringsmogelijkheden. Doelbeleggen.nl ontwikkelde een beleggingsrekening voor een uitkerende lijfrente. Met deze beleggingsrekening kunt doorbeleggen terwijl u periodiek uw lijfrente krijgt uitgekeerd.

Lijfrente uitkeren

EXTRA PENSIOEN OPBOUWEN MET EEN NETTOLIJFRENTE

Pensioen opbouwen kan in Nederland met hulp van de fiscus. Uw inleg voor pensioen is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Eén van die voorwaarden is het inkomen waarover u pensioen kunt opbouwen. Dat is in 2023 maximaal € 128.810.

Is uw inkomen hoger en wilt u ook over dit meerdere pensioen opbouwen? Dan kunt u de inleg niet aftrekken, maar er is wel een manier om geen belasting te hoeven betalen in box 3. U kiest dan voor een nettolijfrente.

Nettolijfrente opbouwen
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024