Begin met uw doel kiezen

Studie kind


Net als u kijken vandaag de dag steeds meer ouders naar de beste manier om geld opzij te leggen voor de toekomst van hun kind. Hun studie is daarbij verreweg de grootste zorg. Het is niet goedkoop en hulp van de overheid wordt steeds minder. Een studie voor uw kind dat niet meer thuis woont, kost tussen de € 40.000,- en € 50.000,-. Dat zijn geen bedragen die de gemiddelde Nederlander zomaar op de plank heeft liggen. Start dus niet te laat met het opbouwen van het benodigde doelbedrag.

Doelbeleggen.nl biedt uitkomst. Met de Doelmeter hieronder berekent u direct hoe u er voor staat, snel en eenvoudig. Wellicht heeft u al een bedrag opgebouwd, wat kunt u per maand missen en hoeveel tijd is er nog. Vul uw gegevens in en de Doelmeter rekent de haalbaarheid voor u uit.

 

Gekozen doel: Studie kind

Haalbaarheid

Doelvermogen: € 0,-

Huidige leeftijd

Jaar

Aflossing datum

Start & einddatum pensioen leeftijd

- Jaar

Aanvulling per maand

Behoud koopkracht (inflatie)

Doelvermogen

Horizon

Inleg éénmalig

Periodieke inleg

Periode

Vermogensprojectie

Risicowijzer

Concreet

Het benodigde bedrag dient concreet te zijn, dan pas kunnen we u voorrekenen hoe groot de kans is dat u uw doel gaat halen. Vul daarvoor het jaar van de start van de studie van uw kind in en hoeveel u nodig heeft, het doelvermogen. Om te zien hoe groot uw haalbaarheidskans is, dient u nog op te geven met hoeveel geld u kunt starten en hoeveel u eventueel periodiek inlegt. U ziet nu in de Doelmeter® uw haalbaarheidskans in procenten.

Grafieken

U ziet onder de Doelmeter® 2 grafieken. De bovenste grafiek toont u de vermogensprojectie. Dat is het verloop van de beleggingswaarde in 3 situaties. De onderste als het beleggen slecht verloopt, de middelste als het normaal verloopt en de bovenste als het beleggen goed verloopt. Als we 100 keer het verloop van de beleggingen doorrekenen, zullen er 5 slechter uitpakken dan het slechte verloop. Dit geldt ook voor het goede verloop, alleen zullen er dan 5 beter uitpakken. De onderste grafiek geeft aan welk risico, op een schaal van 0 tot 25, hoort bij de getoonde haalbaarheidskans in de Doelmeter®. Een risico van 0 is laag en een risico van 25 is hoog.

Heeft u vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen, bel gerust: 020-555 0055 of stuur een e-mail naar: info@doelbeleggen.nl

De door Doelbeleggen.nl berekende haalbaarheid van uw doel op basis van de door u ingevoerde gegevens betreft slechts een verwachting. Deze kan niet met zekerheid worden voorspeld. U kunt aan de berekende haalbaarheid dan ook geen rechten ontlenen. Het kan niet worden uitgesloten dat u gedurende de looptijd een extra bedrag moet inleggen om alsnog uw doel te behalen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kunt u (een deel van) uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen. Laat u goed voorlichten, zodat u zich een gedegen beeld kunt vormen van de risico’s voordat u besluit een rekening te openen. Doelbeleggen.nl belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.

Doelbeleggen maakt gebruik van cookies. In ons privacystatement leest u wat dit voor u betekent. Accepteer cookies.