Junior <span>Beleggingsadviseur</span>

Junior Beleggingsadviseur

Vacature Junior Beleggingsadviseur

Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen maakt vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk!

Doelbeleggen.nl is in 2016 ontwikkeld door onafhankelijk vermogensbeheerder Velthuyse · Mulder. Met het online platform wordt op unieke wijze invulling gegeven aan de basisprincipes van beheerd beleggen.

Doelbeleggen werd onlangs voor het derde opeenvolgende jaar door IEX verkozen tot 'Beste Keuze' in de categorie online vermogensbeheer.

De functie

Als beleggingsadviseur ben je primair verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact met potentieel nieuwe cliënten. Dit zijn veelal mensen die een alternatief zoeken voor hun huidige dienstverlener, maar steeds vaker ook mensen voor wie beleggen volledig nieuw is.

Aan jou de taak om de behoefte van prospects te achterhalen om te ontdekken of onze dienstverlening een goede match voor hen kan zijn. Als geen ander kan je in je optreden een goede balans vinden tussen commerciële daadkracht en uitstekende service, hierbij wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd en aangemoedigd. Dit doe je door middel van telefonisch, schriftelijk en persoonlijk contact met nieuwe cliënten. Je bent de verbindende schakel tussen de potentiële cliënt en de vermogensbeheerder.

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bezit uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een DSI registratie of wil deze behalen;
  • Je hebt kennis van & affiniteit met beleggen;
  • Je bent representatief en ambitieus;
  • Je bent in staat om je kwaliteiten in te zetten in het belang van potentiële cliënten, je treedt op als vertrouwenspersoon;
  • Je vindt het leuk om contacten te leggen en praat gemakkelijk.

Wat wij bieden

Een baan bij Doelbeleggen.nl betekent een uitdagende commerciële functie binnen een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Uitstekende mogelijkheden om te leren en te groeien in je functie en carrière. Wezenlijk onderdeel hiervan is het behalen van een DSI registratie tot Beleggingsadviseur Maatwerk. Dit gebeurt onder begeleiding van een mentor, die je zijn kennis en ervaring meegeeft en je commercieel ondersteunt. Binnen Doelbeleggen.nl heerst er een open sfeer met korte lijnen. Het salaris sluit aan op je kennisniveau en ervaring en is deels afhankelijk van je prestaties.

Interesse?

Wil je bij ons komen werken? Solliciteer dan via info@doelbeleggen.nl of 020 - 555 0055

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen © 2021