Doelbeleggen winnaar Gouden Stier
Beste Online Vermogens­beheerder

Door vakjury gekozen op basis van:

  • De goede beleggingsprestaties
  • Lage kosten
  • Vooruitstrevende dienstverlening
  • Online beleggen al vanaf € 1,-
Kies een doel Lees ons boek

U kiest een doel, wij beleggen ernaar toe

Wilt u gaan beleggen voor later – bijvoorbeeld voor uw pensioen, de studie van uw kinderen of de aflossing van uw hypotheek? Dan is het halen van uw doel van groot belang.

Doelbeleggen bepaalt welke strategie het beste past bij uw doel, looptijd en uw risicoprofiel. Dit zorgt ervoor dat het behalen van uw doel mogelijk wordt.

De Doelmeter® berekent op basis van actuele waarden op elk moment van de dag uw haalbaarheid. Daarmee stuurt de Doelmeter® wanneer nodig bij en houdt u op de hoogte van veranderingen. En fijn om te weten, u zit bij Doelbeleggen nergens aan vast. U kunt altijd uw beleggingen verkopen, het is en blijft úw geld.

Onze beleggings­prestaties

Hieronder ziet u het rendementsverloop van de Doelbeleggen portefeuilles. Wij zijn gestart in maart 2016, de rendementen daarvoor zijn teruggerekend. In het verloop zijn geen kosten en dividend meegenomen. Het gaat hier om een indicatie.

U kiest uw doel. Wij beleggen ernaar toe.

Anderen over Doelbeleggen

IEX Gouden Stier "...goede beleggingsprestaties, de kosten zijn laag en over de hele linie de dienstverlening..."

Z24 "Toptechnologie vermogensbeheer nu ook voor kleine belegger."

Elsevier "Een verfrissend en inzichtelijk concept..."

IEX.nl "...een goed concept met voor de belegger toegevoegde waarde"

Heeft u vragen? Kijk bij onze veelgestelde vragen, bel gerust: 020 - 555 0055 of stuur een e-mail naar: info@doelbeleggen.nl

De door Doelbeleggen.nl berekende haalbaarheidskans van uw doel op basis van de door u ingevoerde gegevens betreft slechts een verwachting. Deze kan niet met zekerheid worden voorspeld. U kunt aan de berekende haalbaarheidskans dan ook geen rechten ontlenen. Het kan niet worden uitgesloten dat u gedurende de looptijd een extra bedrag moet inleggen om alsnog uw doel te behalen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kunt u (een deel van) uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen. Laat u goed voorlichten, zodat u zich een gedegen beeld kunt vormen van de risico’s voordat u besluit een rekening te openen. Doelbeleggen.nl belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.

Doelbeleggen maakt gebruik van cookies. In ons privacystatement leest u wat dit voor u betekent. Accepteer cookies.