Bereken<span> Lijfrente Uitkering</span>

Bereken Lijfrente Uitkering

Verkozen tot beleggingsoplossing van het jaar!

Download Brochure

Uw eerste uitkering is € 22204,- per jaar*

Uitkeringsschema aanvragen

Aanvangsuitkering berekenen

Met deze tool kunt u zelf de hoogte van de aanvangsuitkering berekenen.

 • Beschikbaar bedrag = het opgebouwde lijfrentekapitaal
 • Uitkeren in aantal jaar = bijvoorbeeld 5, 10, 15 of 20 jaar
 • *Let op! Dit betreft een indicatie. Wordt u blij van onze hoge aanvangsuitkering en bent u benieuwd naar het totale plaatje? Klik dan op de button 'Uitkeringsschema aanvragen'. Aan het opvragen van een uitkeringsschema zijn geen kosten of andere verplichtingen verbonden.

  Bereken en vergelijk

  Door wie u uw opgebouwde lijfrente laat uitkeren, mag u zelf bepalen. Omdat de hoogte van de uitkering per aanbieder verschilt, kan het lonen om aanbiedingen en uitkeringsschema's te vergelijken. Bij Doelbeleggen.nl wordt uw lijfrente belegd en kan de aanvangsuitkering tientallen procenten hoger* zijn dan bij andere aanbieders van beleggingslijfrentes.

  De hogere uitkering in combinatie met goede beleggingsresultaten maakte Doelbeleggen.nl de onbetwiste winnaar van de Gouden Stier 2021.

  Maak hieronder de berekening en ontvang het uitkeringsoverzicht in uw mailbox.
  U kunt de ingevulde velden overschrijven.

  Gerelateerd...

 • Zelf pensioen / lijfrente opbouwen
 • Lijfrente expireert; omzetten, uitstellen of uitkeren?
 • Belangrijk*

 • De berekende eerste uitkering is het bruto bedrag dat u het eerste jaar ontvangt.
 • U bepaalt zelf of u dit per maand of per jaar uitgekeerd wilt krijgen.
 • Er is gerekend met een netto rekenrendement van 4% en een u-rendement van 0%.
 • Na het eerste jaar is de hoogte van de uitkering afhankelijk van het beleggingsresultaat. De uitkering kan dus hoger of lager zijn.
 • Het maximum inlegbedrag is wettelijk bepaald en afhankelijk van de uitkeringsperiode.
 • Brochure aanvragen

  Uitkeren lijfrente uitstellen

  Als lijfrentekapitaal vrijkomt, mag de uitkering meestal tot 5 jaar na uw AOW-datum worden uitgesteld. Dat kan interessant zijn. Wij hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rij gezet. Lees meer

  Telefonisch contact met een adviseur?
  Plan een afspraak op een dag en tijd die u schikt. Een gesprek met een beleggingsadviseur is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten of andere verplichtingen aan verbonden.

  Plan uw belafspraak

  Brochure Lijfrente Uitkeren

  Voor het uitkeren van lijfrentekapitaal hebben we een product ontwikkeld op basis van beleggen. Met deze uitkerende lijfrente ontvangt u een hogere aanvangsuitkering. Wilt u weten hoe dit werkt en of dit product ook geschikt is voor u? Lees het in onze brochure.

  Brochure
  Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
  Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
  Koppeling Hypotheekwacht
  Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100
  De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
  Doelbeleggen © 2022