Bereken<span> Lijfrente Uitkering</span>

Bereken Lijfrente Uitkering

Verkozen tot beleggingsoplossing van het jaar!

Uw eerste uitkering is € 22204,- per jaar*

Uitkeringsschema aanvragen

Belangrijk*

 • De berekende eerste uitkering is het bruto bedrag dat u het eerste jaar (periode van 12 maanden) ontvangt.
 • U bepaalt zelf of u dit per maand, kwartaal, half jaar of jaar uitgekeerd krijgt.
 • Er is gerekend met een netto voorbeeldrendement van 4% en een u-rendement van 0%.
 • Bij de vergelijkbare aanbieders is gerekend met een u-rendement van 1,38%.
 • Het maximum inlegbedrag is wettelijk bepaald en afhankelijk van de uitkeringsperiode.
 • Na het eerste jaar is de hoogte van de uitkering afhankelijk van het beleggingsresultaat. De uitkering kan dus hoger of lager zijn.
 • Alle informatie voor u gebundeld

  Brochure aanvragen

  Aanvangsuitkering berekenen

  *Let op! Dit betreft een indicatie. Wordt u blij van onze hoge aanvangsuitkering en bent u benieuwd naar het totale plaatje? Klik dan op de button 'Uitkeringsschema aanvragen'. Aan uw aanvraag zijn geen kosten of andere verplichtingen verbonden.

  Voor lijfrentekapitaal > € 725.000,- kunt u contact opnemen met een adviseur.

  Alle informatie voor u gebundeld

  Voor het uitkeren van lijfrentekapitaal hebben we een product ontwikkeld op basis van beleggen. Met deze uitkerende lijfrente ontvangt u een hogere aanvangsuitkering. Wilt u weten hoe dit werkt en of dit product ook geschikt is voor u? Lees het in onze brochure.

  Brochure lijfrente uitkeren

  Uitkeren lijfrente uitstellen

  Als lijfrentekapitaal vrijkomt, mag de uitkering meestal tot 5 jaar na uw AOW-datum worden uitgesteld. Dat kan interessant zijn. Wij hebben de verschillende mogelijkheden voor u op een rij gezet. Lees meer

  Telefonisch contact met een adviseur?
  Plan een afspraak op een dag en tijd die u schikt. Een gesprek met een beleggingsadviseur is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten of andere verplichtingen aan verbonden.

  Plan uw belafspraak

  Beleggingsoplossing van het jaar!

  Doelbeleggen.nl is de winnaar van de Gouden Stier 2021 in de categorie online beleggingsoplossingen. Meer dan 4.400 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het uitkeren van lijfrentekapitaal.

  Lees meer
  Doelbeleggen ontvangt 5 sterren van finner
  Doelbeleggen wint Gouden Stier 2018
  Koppeling Hypotheekwacht
  Doelbeleggen benoemd tot European Fintech 100
  De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
  Doelbeleggen © 2022