Zelf <span>Pensioen Opbouwen</span>

Zelf Pensioen Opbouwen

Brochure Belastingvriendelijk pensioen opbouwen

Zelf (aanvullend) pensioen opbouwen

Hoe eerder u begint, hoe makkelijker het is om uw doel te behalen. U heeft dan meer tijd om geld in te leggen, zodat het bedrag dat u per jaar opzij moet zetten lager is. Bovendien heeft uw inleg meer tijd om rendement op te leveren. Het fiscale voordeel helpt mee om een groter deel van uw inkomen opzij te kunnen zetten.

Pensioenbrochure aanvragen

Zelf pensioen opbouwen? Bereken hier hoeveel u kunt inleggen.

Jaarruimte: €6.737

Rekening openen

U kunt de berekende jaarruimte inleggen in een beleggingsrekening van Doelbeleggen.nl. Uw inleg is vrijgesteld van inkomstenbelasting en verschijnt automatisch in uw jaaraangifte. Bij het openen van een beleggingsrekening kunt u aangeven hoeveel pensioenkapitaal u wilt opbouwen tot het moment dat uw AOW-leeftijd is bereikt. Vanaf dat moment moet u het opgebouwde kapitaal namelijk periodiek laten uitkeren.

Wij kunnen ook de uitkeringen voor u verzorgen. Onze beleggingsoplossing is uniek en uitgeroepen tot beleggingsoplossing van het jaar.

Rekening openen

Beoordelingsrapport 2024

Vergelijkingssite Finner beoordeelt partijen op het gebied van organisatie, kosten, beleggingsbeleid en risicobeleid. Vermogensbeheerders worden getoetst op 80 punten. Zo controleert men bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, kijkt men naar de hoogte en voorwaarden van de kosten en toetst men onze onafhankelijkheid.

Beoordeling Finner 2024
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Beoordeling Vermogensbeheer.nl Beoordeling Vermogensbeheer.nl
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2024