Samen <span> Doelbeleggen</span>

Samen Doelbeleggen

FFP Congres 2023 - 'On the Move'

Schrijf je hier in!

Stand 21 - voor al uw vragen

Tijdens het FFP Congres staan wij met Samen Doelbeleggen op stand 21. Hier staan al onze adviseurs klaar om u te vertellen over de mogelijkheden die er voor u als financieel planner zijn om onze producten in de adviespraktijk te betrekken.

Behalve op onze stand zullen we ook tijdens een aantal inhoudelijke meetings en sessies onze visie op de pensioenmarkt met u delen. Dit doen we in een combinatie van externe experts en onze eigen deskundigen op het gebied van pensioen, fiscaliteit en beleggen.

Samen Doelbeleggen - Pensioenwijzer

In onze Pensioenwijzer leest u precies welke oplossingen wij aanbieden en voor welke klanten deze geschikt zijn. Uiteraard kunt u zich ook direct aanmelden voor onze online portal, waarop u gratis offertes en voorstellen voor uw klanten kunt maken.

Pensioenwijzer aanvragen

Expertmeeting met Theo Gommer (13:30 - 14:15)

Na de WTP wordt pensioen echt persoonlijk. En moeten de juiste keuzes gemaakt. Maar welke?

De Wet Toekomst Pensioenen (WTP) maakt pensioen persoonlijk. Mede afhankelijk van de invulling van de pensioenregeling, en mogelijk van bijsparen, is het essentieel dat de juiste keuzes worden gemaakt. Richting pensioendatum maar zeker ook op pensioendatum. Van doorwerken, deeltijdpensioen, lumpsum tot doorbeleggen.

Die keuzes zijn in hoge mate afhankelijk van persoonlijke wensen, de financiële positie van de klant, inclusief die van de partner. Niet kiezen betekent sowieso niet de optimale pensioeninvulling. Adviesvoer dus voor echte financiële planners.

Break-out sessie: Maatwerk in de lijfrentemarkt

Als financieel planner kom je veel verschillende oudedagsvoorzieningen tegen. Naast de AOW en de pensioenregelingen in de 2e pijler, zijn er veel verschillende regelingen in de 3e pijler, zoals de expirerende lijfrentes, de stamrechtvoorzieningen en de ODV.

Voor de 3e pijler zijn maatwerk, maar ook een bepaalde mate van flexibiliteit 2 kernwoorden om tot een passend advies te komen voor de klant. Onze Senior Pensioenadviseur, Pieter van Deudekom, zal een aantal adviesmogelijkheden bespreken die ook buiten de gebaande paden gaan, waarbij alle verschillende 3e pijler voorzieningen even kort worden toegelicht. Aansluitend bespreken we een paar aantrekkelijke oplossingen die je vanuit de kernwoorden maatwerk en flexibiliteit in de adviespraktijk goed kunt benutten.

Inplannen telefonische afspraak

Heeft u behoefte aan een telefonische afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Samen Doelbeleggen? Of wilt u een klantcasus bespreken? Via de knop hieronder kunt u een tijdstip aangeven dat dit voor u het beste uitkomt.

Kies een dag en tijd

Wederom beleggingsoplossing van het jaar!

Doelbeleggen.nl is de winnaar van de Gouden Stier 2022 in de categorie online beleggingsoplossingen. Meer dan 5.000 beleggers beoordeelden in het Nationale Beleggersonderzoek van IEX hun vermogensbeheerders en beleggingsoplossingen op diverse onderdelen. De vakjury koos unaniem voor de unieke beleggingsrekening voor het opbouwen en uitkeren van aanvullend pensioen.

Lees meer
Doelbeleggen.nl ontvangt 5 sterren van Finner
Doelbeleggen.nl wint Gouden Stier 2018
Koppeling Hypotheekwacht
Beoordeling Vermogensbeheer.nl
De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee. Zo kan (een deel van) het ingelegde vermogen verloren gaan als gevolg van koersdalingen. Een goede voorlichting is belangrijk, zodat er een gedegen beeld kan worden gevormd van de risico’s voordat wordt besloten een rekening te openen. Doelbeleggen belegt in indextrackers (ETF’s). Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koers- , geografisch- en sectorrisico. Doelbeleggen is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
Doelbeleggen.nl © 2023